Skulpturer

I  mine skulpturer arbejder jeg med genbrugsmaterialer. Jeg genanvender europaller og affaldstræ til at skabe værker, som illustrerer naturen og dyrelivet tæt på os. I 2021 skabte jeg Jordbien, som fandt sit hjem hos organisationen Plant et Træ i en nyplantet skov i Skælskør.

Desuden Sortspætten som hænger i et træ ved servicebygningen på Trelde Næs.

I foråret 2022 færdiggjorde jeg Gærdesmutten og Markfirbenet, sidstnævnte kan opleves foran min bopæl på Trelde Næsvej 265 i Fredericia. Gærdesmutten står i en privat have på Stallerupvej 1 i Fredericia. 

I 2023 byggede jeg Natuglen til Fuglsangskoven i Fredericia. Den hænger tæt på p-pladsen bag rideskolen. I oktober 2023 udstillede jeg Havørnen i messe C Fredericia.

Natuglen

Fuglsangskoven ved Fredericia

Marts 2023

Januar, 2022

6 skarpe om træ

Træ.dk bragte i januar et interview med mig om mit arbejde med skulpturer i træ.

Oktober, 2021

SORTSPÆTTEN PÅ TRELDE NÆS

Trelde Næs har fået sit helt eget vartegn - en fire meter høj og 150 kilo tung sortspætte opført af genbrugsmaterialer. Sortspætten er kendt for at yngle på Trelde Næs, og fuglen er en garant for at skoven har en høj biodiversitet. 

Tag en tur i Trelde-skoven og prøv, om du kan spotte spætten - både den af genbrugsmaterialer og den i levende live. 


"VI HÅBER, AT SPÆTTEN VIL ÅBNE ØJNE OG STARTE EN GOD SNAK OM NATUREN OG BIODIVERSITET."

Bjarne Christensen, naturvejleder, Fredericia Kommune

KUNSTNEREN & JORDBIEN

Der gik ikke længe fra Jordbien stod færdig i min forhave til de første henvendelser tikkede ind. Interessen for mine skulpturer har været overvældende, og jeg er dybt taknemmelig for de mange positive og nysgerrige tilkendegivelser, jeg har modtaget. 

Kontakt mig

Hvis du vil vide mere om mit arbejde med skulpturer af genbrugsmaterialer.